У Волинській області в облдержадміністрації загиблих у аварії під Волею Любитівською вшанували хвилиною мовчання

У Волинській області в облдержадміністрації загиблих у аварії під Волею Любитівською вшанували хвилиною мовчання

16.07.13 08:22 0 797
Хвилиною мовчання та вшануванням пам’яті восьми загиблих у аварії, що сталась минулого тижня поблизу села Воля Любитівська Ковельського району на трасі Луцьк-Ковель, розпочалась шня оперативна нарада у голови облдержадміністрації Бориса Клімчука.

Він повідомив, що на з восьми постраждалих – сім українців та один громадянин Болгарії ще знаходяться в Ковельській центральній районній лікарні. У дуже важкому стані - одна жінка в реанімаційному відділенні, решта – з травмами середнього ступеня важкості без загрози для життя. Ліки та посилене харчування для них забезпечено за рахунок бюджетних та спонсорських коштів.

Борис Клімчук подякував усім причетним, хто був залучений до ліквідації наслідків аварії та тим, хто максимально допомагав постраждалим: «Все було зроблено швидко та оперативно. За 10 хвилин з хвостиком секунд на місце ДТП прибули карети швидкої, після них - МНС. Це було перше серйозне випробування для нашої системи екстреної медичної допомоги. можна констатувати, що медики та водії справились з ним блискуче».

Голова облдержадміністрації також подякував лікарям Ковельської лікарні та тим, хто прибув на допомогу з Луцька: «Усі діагнози та способи лікування наших спеціалістів, білоруські колеги підтвердили повністю. Це говорить про те, що в частині реформування медицини ми на правильному шляху. І ніхто нас з того шляху не зверне».

Окремими словами подяки Борис Клімчук удостоїв одинадцятьох ковельчан, котрі в день аварії здали кров для постраждалих. Не забув він і про тих, хто добровільно ніс пожертви, гроші та харчі. «Такими діями ми продемонстрували собі і загалу, що чужої біди не буває», - підсумував голова облдержадміністрації.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпатська міліція ...

КОМЕНТАРІ