У Рожищенському районному суді завершились слухання по справі щодо лучан, яким інкримінують два розбійні напади.

У Рожищенському районному суді завершились слухання по справі щодо лучан, яким інкримінують два розбійні напади.

16.07.13 10:16 0 860
У Рожищенському районному суді відбулись дебати по резонансній справі щодо двох молодиків, яким інкримінують участь у двох розбійних нападах на квартиру та нанесені тілесних ушкоджень господині помешкання.

Нагадаємо, судова тяганина у справі щодо двох лучан Ігоря Зеленяка та Віталія Репецького триває понад 6 років. Досудовим слідством юнаки обвинувачуються в тому, що вони 26 травня 2006 року та 12 липня 2006 року, діючи за попередньою змовою, проникли в квартиру та вчинивши розбійний напад на господиню, забрали із помешкання цінності.

Спільницю юнаків, яка стояла "на чатах" під час скоєння злочину і яка наступного ж дня продала на ринку крадений мобільний телефон, правоохоронці затримали майже одразу. Вироком Луцького міськрайонного суду в серпні 2006 року дівчину визнано винною у вчиненні злочину та засуджено до 5 років позбавлення волі. Своє покарання вона уже відбула.

Однак, навколо особи Ігоря та Віталія судові тяганини тривають і досі, попри те, що ще у 2007 році суд визнав їх винними у вчиненні інкримінованих досудовим слідством злочинів та призначив покарання у вигляді семи років позбавлення волі.

Відтоді, кілька років поспіль справа крутилась у судах різних інстанцій, однак, остаточної крапки у ній досі не поставлено.

Нині уже в Рожищенському районному суді завершити судову тяганину знову намагаються правоохоронці аби ті події нарешті отримали належну правову оцінку.

Прес-служба прокуратури області

Get the Flash Player to see this player. url=/userfiles/flash/VolynVideo/Zelenyak repeckiy.flv iurl=/userfiles/image/Volyn/logo2.jpg width=640 height=480 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false var s1 = new SWFObject("/fckeditor/editor/plugins/flvPlayer/flvplayer.swf","single","640","480","7"); s1.addVariable("width","640"); s1.addVariable("height","480"); s1.addVariable("autostart","false"); s1.addVariable("file","/userfiles/flash/VolynVideo/Zelenyak repeckiy.flv"); s1.addVariable("repeat","false"); s1.addVariable("image","/userfiles/image/Volyn/logo2.jpg"); s1.addVariable("showdownload","false"); s1.addVariable("link","/userfiles/flash/VolynVideo/Zelenyak repeckiy.flv"); s1.addParam("allowfullscreen","true"); s1.addVariable("showdigits","true"); s1.addVariable("shownavigation","true"); s1.addVariable("logo",""); s1.write("player717584");
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі договір ...
Наступна новина: До кінця тижня в Україну ...

КОМЕНТАРІ