Волинські спортсмени-рятувальники посіли п’яте загальнокомандне місце на Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту серед юнаків

Волинські спортсмени-рятувальники посіли п’яте загальнокомандне місце на Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту серед юнаків

16.07.13 08:52 0 761
У період з 10 по 12 липня команда юних рятувальників з Волині брала участь у ХХІ Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту серед юнаків, що проходив на спортивно-тренувальному комплексі Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля. Участь у цих змаганнях взяли 21-а регіональна команда, АР Крим, а також спортсмени з Києва та Севастополя віком від 13 до 18 років.

Учасники були розділені на три вікові групи: молодшу (віком 13-14 років), середню (15-16 років) та старшу (16-18 років). Юнаки змагались у традиційних видах: подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, підйомі по штурмовій драбині, у пожежній естафеті 4 х 100 метрів та бойовому розгортанні.

У подоланні 100-метрової смуги з перешкодами серед учасників середньої вікової групи представник Волині Назарій Климюк здобув 1-е місце з результатом 16,81 сек. Бронзову нагороду в цьому виді спорту здобув волиняни Володимир Климюк (у старшій віковій групі) з результатом 17,28 сек.

У групових видах змагань 4-ро учасників нашої збірної: Дмитро Березюк, Назарій Климюк, Максим Сподарик та Володимир Климюк здобули бронзу в пожежній естафеті 4 х 100 метрів, поступившись переможцям в цьому виді тільки однією секундою!

У підсумку колектив майбутніх рятувальників здобув 5-е загальнокомандне місце у Чемпіонаті України.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Василь Плавюк: ...
Наступна новина: Олег Панькевич: "Ті, ...

КОМЕНТАРІ