Чернівці: Петрівський ярмарок закінчився концертом сучасної української музики

Чернівці: Петрівський ярмарок закінчився концертом сучасної української музики

16.07.13 08:08 0 934
Дводенне міське свято «Петрівський ярмарок-2013» закінчилося 14 липня на Соборній площі яскравим концертом, у якому взяли участь українські гурти «Дримба Да Дзиґа», «Врода», «Мед Хедс XL» та «Мандри». Вечірнє шоу запам’яталося чернівчанам не лише дратвовими музичними композиціями, а й хореографічними номерами та пивними конкурсами, проведеними лідером «Танку на майдані Конго» Фаготом.

З вітальним словом до публіки звернувся заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівецької міської ради Олександр Паскар:

«Цьогорічний Петрівський ярмарок вдався на славу. Люди ярмаркували протягом двох днів, незважаючи на досить складні погодні умови. Приємно констатувати, що чернівчани та гості міста запаслися на ярмарку не тільки необхідним крамом та різноманітними сувенірами від майстрів з різних регіонів країни, а й позитивними враженнями від численних заходів, що відбулися у рамках цього міського свята».

«Чернівці полонили нас своїм магнетизмом, – каже ведучий концерту Фагот. – Приїжджаючи сюди, неможливо обмежитися концертним майданчиком і готелем. Ноги самі прагнуть прогулятися чернівецькою бруківкою, цими чудовими, красивими вуличками. Чернівчани – дуже милі, толерантні люди. Тож не дивно, що саме в їхньому місті відбуваються такі свята, як Петрівський ярмарок».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ