Закарпатська міліція слідкувала за порядком під час міжнародного з`їзду байкерів

Закарпатська міліція слідкувала за порядком під час міжнародного з`їзду байкерів

16.07.13 08:23 0 1081
З 11 до 14 липня в Ужгород з′їхалися байкери зі всієї України та Європи на фестиваль Music Bike Ukraine. Мотоциклісти у костюмах римських гладіаторів, легіонерів, вельмож виступили на параді, демонструючи майстерні навики водіння двоколісних транспортних засобів.

Свято відбувалося в Боздоському парку Ужгорода, викликавши великий інтерес у жителів та гостей міста. Вечорами публіку розважали рок-гурти із Будапешта, Москви, відомий англійський байкер і рокер Шон Карр. А справжньою «зіркою» фестивалю стала фінська рок-група «The RASMUS».

Окрім самих байкерів, у фестивалі взяли участь і кілька десятків авіаторів зі всієї України та з-за кордону, які злетілися на своїх літаках в аеропорт Ужгорода.

За інформацією заступника начальника УМВС України в Закарпатській області полковника міліції Валерія Зінченка, загалом у міжнародному байкерському фестивалі в Ужгороді взяли участь понад 3500 громадян, 1100 байків і 28 літаків. Охорону громадського порядку під час масових заходів здійснювали шість десятків правоохоронців і десять екіпажів Державтоінспекції. Завдяки професійним діям правоохоронців усе пройшло спокійно, без надзвичайних пригод. Учасники та гості фестивалю байкерів залишилися задоволеними і набрались чимало позитивних вражень від гостинного Закарпаття.

Сектор зв′язків із громадськістю

УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області в ...
Наступна новина: На відпочинок в «Артек» ...

КОМЕНТАРІ