В Закарпатській області виноградівська міліція затримала злодійську групу викрадачів металу

В Закарпатській області виноградівська міліція затримала злодійську групу викрадачів металу

16.07.13 08:08 0 932
До працівників міліції звернувся начальник Виноградівського міжрайонного управління водного господарства, який повідомив, що при огляді дільниці виявлено відсутність щитів шлюзу-регулятора.

Слідчі того ж дня занесли відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочали кримінальне провадження за ознаками ст. 185 ч.2 КК України (крадіжка).

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група райвідділу міліції. Отримавши повідомлення від начальника водоканалу, працівники міліції перш за все взялися відпрацьовувати раніше судимих осіб та здійснили подвірний обхід, опитуючи всіх, хто міг би бути очевидцем чи свідком даної крадіжки. Результат не забарився — правоохоронці встановили одного з крадіїв, який і розповів, як все сталося.

За попередньою змовою, п′ятеро мешканців м.Виноградів, знаходячись на водозахисній дамбі у полі між населеними пунктами Дюла та Чорнотисів, шляхом вільного доступу викрали два металеві щити шлюзу-регулятора загальною вартістю 3700 грн. До них обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, кримінальне провадження направлено до суду.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ніко Кранчара в ...
Наступна новина: Чернівці: Петрівський ...

КОМЕНТАРІ