Івано-Франківщина: обговорили питання створення центру матері і дитини на Косівщині

Івано-Франківщина: обговорили питання створення центру матері і дитини на Косівщині

16.07.13 09:08 0 831
На виконання Доручення Президента України від 19.02.2013 року № 1-1/319 щодо реалізації у регіонах однієї з нових соціальних ініціатив Президента України – розширення мережі центрів матері і дитини у Косівській райдержадміністрації проведено нараду з питання створення такого центру у районі.

У ній взяли участь заступник голови райдержадміністрації Володимир Совіздранюк, представники управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, служби у справах дітей, районного центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, райвідділу УМВС України в Івано-Франківській області, центральної районної лікарні, фахівці соціальної роботи.

Директор районного центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді

Марія Пітеляк ознайомила учасників наради з типовим положенням про центри матері і дитини та поінформувала про сім’ї, для яких вони необхідні.

Учасники наради визначили приміщення та заклади у кількох населених пунктах району, на базі яких можна би створити центр матері і дитини. У якому з них найкраще облаштовувати його – до вивчення цього питання відповідні служби повинні приступити негайно за дорученням голови райдержадміністрації Ярослава Шинкарука.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: з ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ