Центру обслуговування платників податків Івано-Франківської ДПІ виповнилось два роки

Центру обслуговування платників податків Івано-Франківської ДПІ виповнилось два роки

16.07.13 09:02 0 892
У ДПІ м.Івано-Франківську другий рік поспіль діє Центр обслуговування платників податків, який в Україні створено одним з перших. З початку року Центром надано 18993 адміністративні послуги, в тому числі 11284 податкових консультацій, прийнято 134368 примірників податкової звітності та 39638 - вхідної кореспонденції, а також надано 4062 послуг електронного цифрового підпису.

До послуг відвідувачів - наявність стендів з необхідною актуальною інформацією та зразками заповнення податкових звітів. Корисну інформацію платники податків можуть почерпнути з 4 плазмових моніторів, розміщених у приміщенні Центру.

Для зручності відвідувачів у Центрі обслуговування платників податків розміщено каси банків, де можна здійснити оплату податків та платежів до бюджету, а також магазин з бланками податкової звітності та канцелярським приладдям.

Відвідувачі Центру також мають можливість надати пропозиції, коментарі та зауваження щодо обслуговування платників податків у міській ДПІ, скориставшись спеціальною скринькою, розміщеною у вестибюлі інспекції.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Тернопільська область: з ...

КОМЕНТАРІ