Олег Сало: "Ми - слуги народу"

Олег Сало: "Ми - слуги народу"

16.07.13 08:57 0 1360
В обласному Управлінні МВС пройшла позапланова прес-конференція щодо справи Олега Гавриліва. Окрім теми спекулювання затриманим на подіях у Врадіївці, журналісти мали змогу поговорити із очільником обласної міліції на низку інших тем.

Головною темою зустрічі стало питання дій працівників міліції Івано-Франківського УМВС відносно Олега Гавриліва, якого було затримано у складі організованої злочинної групи.

В січні поточного року працівниками карного розшуку було отримано інформацію про діяльність групи осіб, які здійснювали квартирні крадіжки на території Львівської та Івано-Франківської областей.

Зловмисники вчинили 17 епізодів крадіжок від чого постраждала значна кількість громадян. Правопорушників затримали, відтак на деяких інтернет-сайтах з’явилась неправдива інформація про неправомірні дії працівників міліції щодо одного із членів злочинного угрупування – Олега Гавриліва.

Олег Сало запевнив, що при доставці затриманих осіб у відділ міліції та слідчий ізолятор їх було оглянуто медиками, які не виявили тілесних ушкоджень. Також керівник розповів про системи відео-нагляду, що є в кожній черговій частині та допитувальній кімнаті міліції.

Генерал-майор міліції висловив занепокоєння щодо бажання правопорушників дискредитувати роботу міліції, спекулюючи подіями у Врадіївці. «Правоохоронці зупинили злочинну діяльність організованої злочинної групи, захистивши від неї інших громадян,- зазначив начальник обласного УМВС,- а тепер особи, які вчинили злочини намагаються ухилитися від правосуддя, спекулюючи громадською думкою з приводу подій у Врадіївці»

Окрім вищезгаданого питання, представників ЗМІ цікавила кількість розкритих злочинів та інші статистичні дані щодо роботи прикарпатських правоохоронців. Про це Олег Сало пообіцяв розповісти на наступній зустрічі із засобами масової інформації, яка відбудеться найближчим часом. Генерал-майор міліції запросив журналістів аби відзвітувати перед ЗМІ та громадськістю за пророблену міліцією Івано-Франківщини роботу на протязі останніх півроку.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Дніпропетровщині ...
Наступна новина: Італійська делегація ...

КОМЕНТАРІ