Львівщина: в області започатковують створення соціального інтернет-магазину

Львівщина: в області започатковують створення соціального інтернет-магазину

16.07.13 08:41 0 777
Департамент економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості ОДА спільно із Сокальською агенцією регіонального розвитку, в рамках виконання Регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва у Львівській області на 2013-2015 роки, започатковує нову соціальну ініціативу – «Створення соціального інтернет-магазину».

Зазначимо, що метою цієї ініціативи є сприяння розвитку соціального підприємництва, допомога громадським організаціям, соціально -орієнтованим підприємствам, інституціям, особам з обмеженими фізичними можливостями здійснювати промоцію виробленої ними продукції через інтернет.

Серед основних завдань створення такого інтернет-магазину:

1. Популяризація та розвиток соціального підприємництва.

2. Розвиток соціальної відповідальності серед бізнесу та громади Львівщини.

3. Допомога громадським організаціям та особам з інвалідністю у розвитку їх талантів, реалізації ідей, здоровій конкуренції на ринку праці, покращенні їх матеріального становища.

Як зазначають у департаменті економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості, на Львівщині є чимало організацій та інституцій, які залучають до трудової адаптації людей з обмеженими можливостями, шукають шляхи активізації та підвищення їх рівня соціальної й трудової реабілітації.

Переважно громадські організації займаються проведенням навчань, тренінгів, професійних курсів. Чимало з них виготовляють вироби ручної роботи: з бісеру, лози, деревини, вишивки, художні роботи на склі тощо. До виробництва залучаються й особи з особливими потребами, для яких це один із способів інтеграції в суспільство та можливість отримати доходу.

Проте на часто виникає проблема промоції та збуту виготовленої продукції. Саме тому проект створення інтернет-магазину покликаний сприяти професійному розвитку соціальних підприємців, аби соціальність була додатковою конкурентною перевагою при просуванні свого товару чи послуги.

Зазначимо, що першим кроком до реалізації цієї соціальної ініціативи є формування бази даних для розміщення інформації про вироби та послуги громадських організацій та окремих приватних осіб в т.ч з особливими потребами. Саме тому запрошуємо до співпраці та партнерства зацікавлені організації та громадян.

Для розміщення інформації на сторінках соціального інтернет-магазину слід подати наступні дані:

1. Назва організації (повна назва організації, установи, інституції, приватні особи ПІБ).

2. Контакти (адреса організації, телефони, електронна адреса,Web – сайт, контактна особа).

3. Назва товару, послуги (наприклад: Вироби з бісеру, браслет з бісеру).

4. Опис товару, послуги (наприклад: браслет з бісеру, колір – червоно-чорний, ширина – 3см, довжина 10 см).

5. Виробник постачальник (може бути власна продукція, послуга або ж вказати назву виробника, сертифікати ін.).

6. Ціна товару за одиницю, ціна послуги.

7. Фотографія товару (розмір фотографії 16х16 см, формат JPEG).

8. Згода організації щодо представлення інформації на сайт інтернет-магазину центру розвитку соціального підприємництва у Львівській області (назва організації надає дозвіл на розміщення поданої інформації для подальшого використання на сайті інтернет-магазину Центру розвитку соціального підприємництва Сокальської Агенції регіонального розвитку).

Дану інформацію про послуги та продукцію просимо надсилати до 24 липня 2013 року на електронну адресу: infra@loda.gov.ua.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Одесі правоохоронці ...
Наступна новина: У Луцьку Євген Сморигін ...

КОМЕНТАРІ