Італійська делегація ознайомилась з економічним та інвестиційним середовищем Львівщини

Італійська делегація ознайомилась з економічним та інвестиційним середовищем Львівщини

16.07.13 08:58 0 818
15 липня, у Львівській облдержадміністрації відбулась зустріч керівників профільних департаментів ОДА із делегацією Італійської Республіки, яку очолив доктор, почесний консул, представник «Комітету дій» Антоніо Костанцо.

З італійською делегацією зустрілись в.о. директора департаменту міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації Лев Захарчишин, директор департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості ОДА Денис Шмигаль, начальник управління вугільної промисловості та паливно-енергетичного комплексу Земомислав Новікевич та інші.

Метою візиту стало знайомство італійської делегації із керівництвом області та профільних департаментів, встановлення партнерських зв’язків, налагодження взаємовідносин в сфері підприємництва та інвестування.

Зокрема, директор департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості облдержадміністрації Денис Шмигаль розповів гостям про законодавчі зміни та нововведення, які дають можливість створення в Україні комфортних умов для бізнесу, стимулюють залучення інвестицій та сприяють безпеці та захисту капіталу.

В.о. директора департаменту міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації Лев Захарчишин наголосив на загальнополітичному аспекті. А саме він зазначив, що Львівщина визначилась щодо свого руху в Європу, хоча звернув увагу, що такому рішенню передували довгі дискусії в середині країни.

Зі свого боку представники італійської делегації підтримали львів’ян та українців загалом у прагненні увійти в Європейський Союз та запевнили, що не мають жодного сумнів, що це все таки трапиться.

Лев Захарчишин запросив італійських бізнесменів на ІІ Міжнародний Форум Нафтовиків, Львівський економічний Форум, а також ознайомив із тими інвестиційними проектами, що вже успішно діють на території Львівської області.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Сало: "Ми - слуги ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ