У Львівській області платники вивчають практичні вимоги щодо застосування РРО

У Львівській області платники вивчають практичні вимоги щодо застосування РРО

16.07.13 08:14 0 753
Для платників податків Львівщини проведено семінар на тему: «Законодавчі зміни в порядку використання РРО і касових операцій», організований ВГО Асоціація платників податків України за участю провідного фахівця Департаменту податкового та митного аудиту Міндоходів України П.Сидорова, а також сервісних служб, що обслуговують касові апарати.

Зі вступним словом перед учасниками семінару виступив в.о. начальника ГУ Міндоходів у Львівській області Ю.Лепецький.

На семінарі розглянуто не лише актуальні питання впровадження РРО, що створюють контрольну стрічку в електронній формі, але й практичні рекомендації щодо подання звітності до органів Міндоходів по дротових та бездротових каналах зв’язку.

Зокрема, було наголошено, що з 01.01.2013 р. введено в дію норми абзаців другого та третього п.7 ст.3 Закону України від 06 липня 1995 року №265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» щодо обов'язкового подання суб'єктами господарювання електронних копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків реєстраторів розрахункових операцій до органів Міндоходів по дротових або бездротових каналах зв'язку за технологією Національного банку України.

Відтак до відома учасників семінару було доведено, що починаючи з 01.01.2013 року суб'єкти господарювання, які використовують РРО та не забезпечують передачу звітної інформації до органів Міндоходів, порушують вимоги цього закону.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Рівненщина: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ