Рівненщина: рятувальники продовжують удосконалювати професійні навики щодо ліквідації загроз виникнення пожеж на хлібоприймальних підприємствах області

Рівненщина: рятувальники продовжують удосконалювати професійні навики щодо ліквідації загроз виникнення пожеж на хлібоприймальних підприємствах області

16.07.13 08:16 0 787
15 липня працівниками Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області та Державної пожежно-рятувальної частини №5 смт. Гоща проведено тактико-спеціальні навчання на місцевому хлібоприймальному підприємстві. Для проведення навчань було залучено адміністрацію об’єкту, газову службу, правоохоронців, працівників швидкої допомоги та Рівнеенерго.

Метою проведення навчань було практичне відпрацювання способів гасіння пожежі на хлібоприймальному підприємстві та вдосконалення порядку взаємодії органів управління і сил, які залучаються до оперативного реагування.

Відповідно до тактичного задуму навчань, внаслідок короткого замикання виникла пожежа в складському приміщенні зерносховища. Після надходження повідомлення від чергового підприємства до рятувальників районного центру, до місця умовної пожежі було негайно направлено два відділення вогнеборців Держслужби з надзвичайних ситуацій району.

Оперативно провівши бойове розгортання, рятувальники задіяли на гасіння умовної пожежі 2 водяних стволи, а також за допомогою висувної драбини подали воду на захист сусідніх будівель.

Підводячи підсумки, керівник навчань, начальник Державної пожежно-рятувальної частини смт. Гоща майор служби цивільного захисту Олександр Палейчук зазначив, що завдяки злагодженим та оперативним діям рятувальників, служб цивільного захисту району та адміністрації об’єкту, умовну пожежу вдалося швидко ліквідувати та не допустили поширення вогню по усій площі зерносховища. Отже, попередньо поставлені оперативно-тактичні завдання виконані в повному обсязі.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ