У Рівненській області прокуратура перевірить законність дій працівників ДАІ, які прибули на місце ДТП у Володимирецькому районі

У Рівненській області прокуратура перевірить законність дій працівників ДАІ, які прибули на місце ДТП у Володимирецькому районі

16.07.13 08:31 0 849
Прокуратура Володимирецького району розпочала досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.1 ст.365 КК України за фактом перевищення службових повноважень працівниками ВДАІ Кузнецовського міськрайвідділу УМВС України в Рівненській області.

Підставою для цього стала скарга на неналежні дії працівників Державтоінспекції дружини водія, автомобіль якого потрапив 12.07.2013 поблизу села Озеро Володимирецького району у дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої загинув пасажир.

Водночас, твердження заявниці про те, що начебто працівники ДАІ прибули на місце події в стані алкогольного сп’яніння, не підтвердились. Результати проходження у Володимирецькій ЦРЛ в присутності мешканців села освідування правоохоронців засвідчили відсутність в останніх алкоголю в крові.

Розслідування кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого) проводиться відділом розслідування ДПТ слідчого управління УМВС України в області.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Андрій Хомицький: "На ...
Наступна новина: У першому півріччі міську ...

КОМЕНТАРІ