Тернопільська область: з працівниками ДСНС проведене заняття щодо дотримання вимог антикорупційного законодавства

Тернопільська область: з працівниками ДСНС проведене заняття щодо дотримання вимог антикорупційного законодавства

16.07.13 09:07 0 873
15 липня начальником сектора з питань запобігання та виявлення корупції Управління ДСНС України у Тернопільській області майором служби цивільного захисту Богданом Горбанем проведено заняття з начальницьким складом структурних підрозділів Управління та головними інспекторами районних відділів державної служби з надзвичайних ситуацій Тернопільської області, щодо неухильного дотримання вимог антикорупційного законодавства.

В ході заняття до присутніх доведено нові зміни в Законі України «Про засади запобігання і протидії корупції» та звернуто увагу на окремі статті вищезазначеного закону.

Доповідач відмітив випадки порушення вимог антикорупційного законодавства особами начальницького складу та працівниками ДСНС України й навів статистичні дані щодо кількості порушених кримінальних проваджень відносно працівників ДСНС України, у порівнянні з минулим роком. Він звернув особливу увагу на дотримання законності працівниками інспекторського складу, які здійснюють заходи державного нагляду (контролю) за дотриманням і виконанням вимог законодавства у сферах пожежної та техногенної безпеки, цивільного захисту.

Усіх присутніх суворо попереджено щодо дотримання вимог антикорупційного законодавства під час виконання службових обов’язків.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Центру обслуговування ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ