В Тернополі волонтери у Зарваниці збирали кошти на медичне обладнання

В Тернополі волонтери у Зарваниці збирали кошти на медичне обладнання

16.07.13 10:51 0 869
13-14 липня депутати Тернопільського магістрату зі студентським мером та активними громадянами Студреспубліки прийняли участь у загальноміській благодійній акції «Милосердя разом». Активісти збирали кошти для придбання медичного апарату для другої комунальної лікарні (перинатального відділення). Акція пройшла в рамках Всеукраїнської та молодіжної прощі до Марійського духовного центру у Зарваниці. В результаті чого було зібрано - дві тисячі п’ятсот одинадцять гривень.

Та магістрат «Студреспубліки 2012-2013 рр.» не зупиняться на досягнутому, адже на придбання апарату необхідно двадцять дев’ять тисяч гривень. Молодь збиратиме кошти під час фестивалю «Дзвони Лемківщини», Дня міста і на подібних масових заходах.

Також студенти висловлюють подяку Архиєпископу і Митрополиту Тернопільсько-Зборівської Єпархії Василію Семенюку за надання дозволу та благословення на проведення даної акції під час прощі, міському голові Тернополя Сергію Надалу за активне сприяння в організації даної акції, усім благодійникам та іншим учасникам події, які долучилися до організації та збору коштів.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ