У Тернополі підвели підсумки місячника контролю за роботою громадського транспорту

У Тернополі підвели підсумки місячника контролю за роботою громадського транспорту

16.07.13 09:28 0 787
З 5 червня по 5 липня, згідно розпорядження міського голови Сергія Надала, у Тернополі відбувалась комплексна перевірка громадського транспорту. За результатами перевірок правил та якості надання послуг пасажирського громадського транспорту, комісією здійснено 1028 перевірок міських автобусів і тролейбусів.

«В ході перевірки було виявлено – 63 випадки не видачі водієм квитків, 2 водіїв курили у салоні, 10 розмовляли по мобільному телефону, 54 водії працювали без спеціальної уніформи і одне порушення при перевезенні пільговиків. Також на інформаційно-довідкову службу Тернопільської міської ради 1580 поступило 53 скарги на роботу громадського транспорту, - відзначає Ігор Мединський, начальник управління транспорту, комунікацій і зв’язку Тернопільської міської ради. – Також складено 116 актів з приводу санітарно-технічного стану транспортних засобів – погана обшивка сидінь та пошарпане покриття підлоги».

За результатами перевірок, усунено від роботи 6 водіїв, винесено догани 31 водію та винесено попереджень та проведено додатковий інструктаж 103 кермувальникам громадського транспорту.

Міський голова Тернополя Сергій Надал зауважив, що загалом роботою комісії задоволений, і надалі проводитимуться заходи щодо покращення функціонування громадського транспорту у Тернополі.

«Я особисто перевірив роботу трьох маршрутних автобусів у Тернополі, - сказав Сергій Надал. – Пасажири були з квитками, при чому ніхто не скаржився на роботу водія. Зауважу, що систематична робота щодо покращення функціонування громадського транспорту у Тернополі триватиме і ми плануємо зокрема до кінця року обладнати автоматизованою системою оголошення зупинок усі маршрутки та тролейбуси міста».

Довідка:

Щороку тролейбуси та маршрутні автобуси Тернополя перевозять 45 млн. осіб, щомісяця – 3,7 млн., щодня – 185 тисяч.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ