В Тернополі сергій Надал особисто перевірив якість надання послуг у громадському транспорті

В Тернополі сергій Надал особисто перевірив якість надання послуг у громадському транспорті

16.07.13 08:46 0 899
У понеділок, 15 липня, Сергій Надал особисто перевірив якість надання послуг у громадському транспорті.

Згідно розпорядження міського голови, спеціально створена комісія перевіряла - водіїв на предмет видачі квитків, куріння в салоні автобуса, розмови водія по мобільному телефону, санітарно – технічний стан салону автобуса та зовнішній вигляд водія, перевезення пільгових категорій пасажирів.

З метою підведення підсумків місячника з перевірки якості надання послуг громадським пасажирським транспортом в місті Тернополі міський голова Сергій Надал спільно з заступником Володимиром Камінським та начальником профільного управління Ігорем Мединським особисто перевірили якість роботи тернопільських маршруток.

Очільник міста проїхався автобусами № 15, 18 та 19. У всіх транспортних засобах перевіряючим видали квитки. Також Сергій Надал поспілкувався із пасажирами на предмет якості надання послуг, перевезення пільгових категорій населення та поводження водіїв.

«Ми провели цей місячник для того, щоб підняти планку якості надання послуг пасажирам. Тепер наше завдання, щоб водії були ввічливими і охайними й надалі, щоб автобуси були чистими і справними постійно, а не лише протягом місяця», – пояснював міський голова спілкуючись з пасажирами.

Відтак о 13 год. у міськраді відбудеться підбиття підсумків місячника контролю за роботою громадського транспорту.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ