У Тернополі презентували збірку патріотичної поезії "Голос крові"

У Тернополі презентували збірку патріотичної поезії "Голос крові"

16.07.13 09:38 0 1100
14 липня 2013 року у Тернополі в приміщенні Українського дому "Перемога" відбулася презентація збірки патріотичної поезії "Голос крові". Участь у презентації взяли автори збірки, вокаліст гурту "Кому Вниз" Андрій Середа, а також свободівці – народний депутат України Олексій Кайда, заступник Тернопільського міського голови Василь Хомінець, очільник Тернопільської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Роман Навроцький, депутати Тернопільської обласної й міської рад, молодь та громадськість міста.

До збірки "Голос крові" увійшли вірші на націоналістичну тематику авторів із різних куточків України. Як зазначив Василь Хомінець, зала, у якій відбувалася презентація книги, сповнена тим націоналістичним духом, з яким вступали у боротьбу за Батьківщину воїни УПА. "Саме цей дух зібрав нас тут, щоб згуртуватися й далі відстоювати справедливість. Вірю, що сюди прийшли не байдужі до політичної ситуації в країні, ті, хто прагнуть змін і кращого майбутнього. Гадаю, треба запитувати себе: не що Україна зробила для нас, а що ми зробили для України", – наголосив свободівець.

"Ми – нащадки славних українців, котрі життя віддавали за рідну землю. І саме наше покликання – наповнити нашу землю українським змістом. Нині, на жаль, ми живемо у складний час, коли україноненависники керують країною. Але не час скиглити, час взяти до рук ідею та діяти в ім'я своєї держави. Нам треба вчитися сміливости у наших попередників, творити новий етап в історії України, народжувати і плекати справжніх вовків української нації, які завтра виженуть з держави тих псів – лже-патріотів", – зазначив голова Тернопільської "Свободи" Роман Навроцький.

Заступник керівника Тернопільської молодіжної громадської організації "Студентська Свобода" Ігор Костюк закликав присутніх бути вірними собі та спільній ідеї. "Наша мета – здобуття свободи для рідної держави, яка має нами керувати і вести вперед. Нам немає на кого сподіватися, окрім себе. Хто як не ми виборемо собі щастя?!", – наголосив націоналіст.

Довідка: У квітні 2013 року світ побачила збірка патріотичної поезії "Голос крові". Це міжрегіональне видання, яке поєднує в єдину книгу авторів Західної, Східної, Північної та Південної України. Кожен автор має свій неповторний стиль та своє бачення суспільно-політичних процесів, але всі вони єдині у боротьбі за волю й честь України.

До збірки увійшли твори таких авторів: Юрій Руф (Львів), Арсеній Білодуб (Київ), Сергій Скальд (Чернівці), Дмитро Савченко (Київ), Діана Камлюк (Київ), Ольбег Рарог (Корсунь), Максим Степовий (Кривий Ріг).

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Молоді велосипедисти ...
Наступна новина: У Волинській області за ...

КОМЕНТАРІ