На Тернопіллі співмешканець матері жорстоко вбив дворічного хлопчика

На Тернопіллі співмешканець матері жорстоко вбив дворічного хлопчика

16.07.13 11:02 0 884
Гарячими слідами тернопільські міліціонери розкрили вбивство дворічної дитини у селі Торське Заліщицького району. Правоохоронці підозрюють у скоєнні резонансного злочину місцевого 32-річного чоловіка, який співмешкав з матір’ю загиблої дитини.

Як розповів заступник начальник слідчого управління УМВС України в Тернопільській області Тарас Боднарчук, до місцевого райвідділу внутрішніх справ зателефонував житель Торського та повідомив про смерть дворічного сина його співмешканки. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Гематоми на мертвому тілі вказували на те, що дитина зазнала тілесних ушкоджень. За попередніми даними, смерть хлопчика сталася внаслідок черепно-мозкової травми.

Правоохоронці почали з’ясовувати, хто і за яких обставин так жорстоко позбавив життя малюка. У скоєнні злочину міліціонери запідозрили співмешканця матері загиблого хлопчика.

Як з’ясувалося, 32-річний чоловік повернувся в село півроку тому із в’язниці, де провів вісім років. Таким тривалим терміном ізоляцій від суспільства його покарали за тяжкі злочини: зґвалтування та задоволення статевої пристрасті неприродним способом. Минуле не завадило йому влаштувати особисте життя. Замешкав з жінкою, в якої підростав дворічний хлопчик.

Того фатального дня пара гостювали в родича, святкуючи його день народження. Коли ж поверталися додому, чоловік почав чіплятися до жінки, бо приревнував її. Сварилися і в хаті. Конфлікт, як це часто трапляється, переріс у бійку. Жінка взяла на руки дитину. Мабуть, думала, що маленький син відведе від неї тяжку руку роздратованого чоловіка. Та це його не зупинило. Удари сипалися на маленького хлопчика. Вихопив його з рук матері – кинув на ліжко, де продовжував наносити тілесні ушкодження дитині.

Розв’язка конфлікту була фатальною . Збагнувши, що сталося, чоловік сам зателефонував у міліцію. Заявив, що дитина померла вдома. Він же й знайшов її труп. Про перебіг подій повідомила правоохоронцям мати загиблої дитини. На місці злочину фахівці слідчо-оперативної групи зібрали речові докази. Підозрюваного у важкому злочині затримано. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство, що карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним ув’язненням.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі волонтери у ...
Наступна новина: На Тернопіллі батько ...

КОМЕНТАРІ