Конкурс

Конкурс "Весела субота" організувала для малечі дніпропетровська міліція

16.07.13 09:24 0 746
13 липня у дитячому оздоровчому таборі «Дзержинець», що у с. Орловщина на Дніпропетровщині, пройшов профілактичний захід «Весела субота». Відділ кримінальної міліції у справах дітей підготував різнопланову програму, спрямовану на профілактику вчинення правопорушень учнівською молоддю та підвищення рівня правосвідомості у підростаючого покоління.

Програма розпочалася з конкурсу малюнка на асфальті. Яскраві та різнобарвні малюнки, які залишили на асфальті дітлахи з кожного загону, розкрили мальовничий талант маленьких відпочивальників. Представникам журі було надзвичайно важко визначити кращий малюнок, тому було вирішено відзначити титулом кожен загін. І загін отримав відзнаку за «Найталановитіший малюнок», ІІ загін – «Найкращий малюнок», ІІІ загін – «Наймиліший малюнок». Інші загони розділили між собою номінації «Найпрекрасніший малюнок», «Найкумедніший малюнок», «Найчарівніший малюнок» та інші. У таборі панувала доброзичлива, весела і по-літньому тепла атмосфера.

Наступним конкурсом став конкурс веселих та кмітливих, у якому змагалися дві команди: команда вожатих «Love you» та збірна команда І та ІІ загонів табору «Бременські музиканти». Дитяча збірна на високому рівні представила свою вікову групу, за що й отримала заслужену перемогу.

Наступним етапом програми став конкурс «Дзержинець має таланти», у якому діти порадували глядачів своїми співочими, танцювальними та атлетичними номерами.

Усього у конкурсах взяли участь близько 300 дітей різного віку. Наприкінці заходу переможцям та найактивнішим вболівальникам вручили призи: футбольні м’ячі, скакалки, настільний теніс, бадмінтон, баскетбольні сітки та інші предмети спортивного дозвілля, які дозволять дітлахам вести здоровий спосіб життя та підтримувати гарну спортивну форму.

Подібні заходи постійно проводяться в інших дитячих оздоровчих таборах області: вони довели свою доцільність та корисність для профілактики негативних явищ у підлітковому середовищі.

ВЗГ ГУМВС України

в Дніпропетровській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ