Підсумки роботи за перше півріччя підбивали кадрові підрозділи

Підсумки роботи за перше півріччя підбивали кадрові підрозділи

16.07.13 12:25 0 850
Про шляхи покращання кадрового забезпечення органів внутрішніх справ йшлося під час наради керівників відповідних підрозділів під головуванням заступника Міністра внутрішніх справ України Сергія Лекаря, яка відбулася в МВС.

- Підбір кадрів, оцінка кандидатів та їх принциповість – це надзвичайно велике і актуальне питання яке стоїть перед нами на сьогоднішній день. Адже саме від Вас та Вашої роботи залежить принципова оцінка особового складу МВС України – звернувся до присутніх Сергій Лекарь.

У свою чергу начальник Департаменту кадрового забезпечення МВС України Михайло Дивак наголосив на тому, що робота з оптимізації структури і штатів територіальних органів Міністерства продовжується:

- Враховуючи ряд питань, пов’язаних з цим процесом, зокрема в частині взаємодії з іншими органами влади, вже необхідно підготувати відповідні проекти штатів та працювати на упередження можливих негативних наслідків реорганізації. Зміни не повинні негативно вплинути на обслуговування населення.

Михайло Дивак зазначив, що проведено ряд заходів щодо покращання організації кадрового забезпечення органів та підрозділів внутрішніх справ. Так, вдалося зменшити загальний некомплект до 7,7 %, укомплектовано слідчі підрозділи, некомплект у яких знижено до 6 %.

Окремо під час наради розглядалося питання організації діяльності ВНЗ:

- Нами видано низку відомчих нормативно-правових актів з питань підготовки фахівців. В першу чергу це Положення про організацію післядипломної освіти працівників органів внутрішніх справ, яке регламентує питання організації підвищення кваліфікації та спеціалізації працівників органів внутрішніх справ та порядок їх проведення, - зазначив Михайло Дивак.

Працівники кадрового апарату також розглянули і питання проведення цьогорічної вступної кампанії до вишів системи МВС.

Крім того, учасники наради обговорили питання дотримання правоохоронцями вимог дисципліни та законності, а також проведення соціальної та психологічної роботи з особовим складом органів внутрішніх справ з метою запобігання випадкам порушення чинного законодавства.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Британський парламент ...
Наступна новина: ПриватБанк збільшив ...

КОМЕНТАРІ