Угамувати правопорушника міліціонерові ДСО вдалося лише попереджувальним пострілом

Угамувати правопорушника міліціонерові ДСО вдалося лише попереджувальним пострілом

16.07.13 11:26 0 802
15 липня, у Черкасах близько 5 години ранку на пульт централізованого спостереження Державної служби охорони надійшов тривожний сигнал із кафе «Макдональдс». Наряд груп затримання прибув на місце події через три хвилини.

З’ясувалося, що допомога правоохоронців знадобилася персоналу закладу, щоб припинити бійку, яка виникла між кількома відвідувачами. Один з правопорушників поводився особливо агресивно і на прохання міліціонерів охорони припинити порушувати громадський порядок не реагував. Натомість чолов’яга почав ображати міліціонерів, кидався до них у бійку, силуючись нанести їм тілесні ушкодження.

Оцінивши ситуацію та керуючись чинним законодавством, один з працівників ДСО попередив правопорушника, що буде змушений застосувати вогнепальну зброю. Однак той не вгамувався. Тоді, керуючись законом України «Про міліцію», міліціонер оголив зброю та зробив попереджувальний постріл угору. Лише після цього хулігана було затримано. Ніхто з відвідувачів кафе та персоналу не постраждав.

Після затримання зловмисника доставили до райвідділу міліції для з’ясування усіх обставин події та винесення відповідного процесуального рішення.

Прес-служба ДДСО

при МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Британський парламент ...

КОМЕНТАРІ