Випавши з вікна п'ятого поверху, півторарічна дівчинка дивом залишилася живою

Випавши з вікна п'ятого поверху, півторарічна дівчинка дивом залишилася живою

16.07.13 14:26 0 942
Повідомлення про нещасний випадок, в результаті якого постраждала півторарічне маля, надійшло до чергової частини Ленінського районного відділу міліції від медсестри 5 міськлікарні. Дівчинка випала з п'ятого поверху будинку розташованого по вул. Хрустальова.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група Ленінського РВ та працівники ВКМСД УМВС України в м. Севастополі.

Міліціонери встановили, що дівчинка залишилася на незначний час без нагляду батьків, вони займалися домашніми справами і навіть не помітили, як дівчинка забралася на підвіконня і випала з вікна.

Очевидець події розповідає, що побачив, як зверху недалеко від нього щось впало, а потім пролунав дитячий крик. Чоловік кинувся до клумби і побачив дівчинку, вона була жива і плакала. Він почав кликати на допомогу і просити, щоб викликали швидку допомогу, в цей час з під'їзду вискочив батько дівчинки і взяв її на руки.

У дитини діагностовано перелом ноги. Те, що дівчинка залишилася жива, - просто диво, адже часто при падінні з такої висоти відбуваються розрив внутрішніх органів.

- У літні місяці випадки, коли малолітні діти випадають з вікна, не поодинокі. Найчастіше це відбувається з вини батьків. Провітрюючи квартиру, дорослі забувають закрити вікно або помилково думають, що дитину може врятувати москітна сітка, яка тільки створює ілюзію безпеки, - розповідає начальник ВКМСД УМВС Андрій Давискиба, - Хочеться нагадати батькам, ні в якому разі не залишайте маленьку дитину без нагляду. Не садіть її на підвіконня, а якщо ви відкрили вікно, щоб провітрити кімнату, тримайте дитину завжди в полі свого зору.

Сектор зв'язків з громадськістю УМВС України

в м. Севастополі
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліція Тернопільщини ...
Наступна новина: Петрівський Ярмарок на ...

КОМЕНТАРІ