Усі барви життя в яскравих

Усі барви життя в яскравих "Натюрмортах"

16.07.13 17:28 0 1204
12 липня в будинку Українського фонду культури, що на вулиці Липській, відбулося урочисте відкриття виставки живопису головного художника Академічного ансамблю пісні й танцю МВС України заслуженого художника України Андрія Некрасова та художника-дизайнера Наталії Ахмад.

В середині літа заслужений художник України Андрій Некрасов представив глядацькій аудиторії свої напрацювання за останній рік. Виставка живопису «Натюрморти» - це близько 20 робіт, які навіть посеред літнього буйства фарб вражають відвідувача яскравістю.

«У розпал літа, сезону відпусток, на моїх картинах квіти, фрукти, трішки кримських пейзажів, - розповідає Андрій Валентинович. – Сподіваюся побачені роботи надихнуть відвідувачів виставки на оптимізм, а яскраві фарби подарують заряд гарного настрою».

Поряд з картинами досвідченого митця Некрасова свої роботи вперше широкому загалу представила юна художниця Наталія Ахмад. Увагу відвідувачів зосередила навколо себе її картина «Сальвадор». Сама ж Наталія зізнається, що на творчі звершення її надихає любов та віра в її талант рідних та близьких людей.

На мистецький захід завітав командувач внутрішніх військ МВС України генерал-лейтенант Станіслав Шуляк, заступник командувача по роботі з особовим складом генерал-майор Василь Молдавчук, член правління Українського фонду культури Роман Лунь, член Національної спілки художників України Василь Корчинський, перший заступник Голови державного комітету телебачення та радіомовлення України Анатолій Мураховський та актор театру «Колесо» Андрій Мороз.

Переглянувши виставку командувач внутрішніх військ генерал-лейтенант Станіслав Шуляк влучно зазначив, що творчість Андрія Валентиновича повертає нас до сприйняття світу в яскравих фарбах. «Кольори передають життя, а яскраві квіти на картинах спонукають нас вірити, що життя все-таки кольорове».

Також під час заходу авторам та гостям свої музичні вітання подарували артистки Академічного ансамблю пісні й танцю МВС України, заслужені артистки України Марта Шпак та Єлизавета Гаврилюк.

Піднесена мистецька атмосфера з першим відвідувачем виставки оселилася у залі. Гості ще довго переглядали полотна, затримувалися біля роботи, що найбільше сподобалася, роздивлялися деталі та спілкувалися з художниками.

лейтенант Ірина Макарченко,

фото старшого лейтенанта Андрія Некрасова
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міністерство юстиції ...
Наступна новина: Що зазначаємо у додатку 8 ...

КОМЕНТАРІ