У Львові завершується Літній університет для іноземних студентів

У Львові завершується Літній університет для іноземних студентів

16.07.13 18:24 0 1018
З 12 до 17 липня на Львівщині група студентів з тринадцяти країн Європи знайомилась з культурою України. Протягом двох тижнів перебування в Україні слухачі мали насичену програму. Львівщина стала останнім пунктом в мандрівці Україною.

В цьогорічному Літньому університеті «Hogwarts Express» була група з двадцяти шести студентів. Вік учасників від 18 до 32 років.

За п’ять днів молоді люди відвідали музеї та театри Львова, замки Львівщини, побували в Карпатах.

— Наша мандрівка мала символічну назву «1001 кілометр магії». Шлях пролягав від Харкова через Київ до Львова. Всі учасники дуже задоволені від мандрівки. — Олександра Охріменко, Президент організації AEGEE-Lviv

Довідка

Association des Etats G?n?raux des Etudiants de l’Europe (AEGEE) — також відома як Європейський студентський форум, є однією з найбільших організацій міждисциплінарних студентських та молодіжних організацій в Європі. Заснована в 1985 році в Парижі. Усі проекти і заходи здійснюються волонтерськими зусиллями її членів. Головна ідея — об’єднання молодих європейців через взаємодію, спілкування, вільний обмін думками. AEGEE активно взаємодіє з відомими європейськими організаціями, має консультативний статус при ООН, Раді Європи. Також AEGEE є членом Європейського Молодіжного Форуму (European Youth Forum), та співпрацює з ОБСЄ (OSCE), UNESCO и Всесвітнім Банком (World Bank).

У Львові представництво AEGEE існує з 1993 року. Літній університет AEGEE в нашому місті проводять з 2009 року.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліція знайшла дачних ...
Наступна новина: Діти Старосамбірщини ...

КОМЕНТАРІ