В Івано-Франківській області відпочинок дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування Городенківщини

В Івано-Франківській області відпочинок дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування Городенківщини

16.07.13 13:21 0 784
З метою впровадження соціальних ініціатив Президента в життя та забезпечення права кожної дитини на повноцінний відпочинок та оздоровлення, службою у справах дітей спільно з благодійними організаціями та меценатами налагоджену співпрацю з військовим ліцеєм м. Одеса щодо оздоровлення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Зокрема, група дітей із 30 чоловік даної категорії була направлена на оздоровлення та відпочинок в м. Одеса.

Перед від’їздом діти відвідали храм Успення Пресвятої Богородиці, де взяли участь у Службі Божій. Також, з напутнім словом та благословенням до них звернувся отець-декан Ігор Левицький. Опісля в кафе „Легенда” для дітей, опікунів, піклувальників, прийомних батьків був накритий обідній стіл. Після обіду діти із щасливими посмішками сіли в автобуси, які вже чекали на них, та поїхали до Івано-Франківська, а звідти - поїздом до Одеси назустріч морю та сонцю.

Між адміністрацією військового ліцею та службою у справах дітей досягнуто домовленостей і вже у вересні курсанти, з числа осіб з соціально вразливих категорій даного закладу відпочиватимуть на території нашого району на базі ПЗОВ „Перлина Придністров’я”.

Також, протягом оздоровчої кампанії 2013 року 9 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування були оздоровлені в обласних та всеукраїнських таборах відпочинку. Зокрема:

- 5 дітей оздоровлювались в ПЗОВ „Перлина Придністров’я”;

- 2 дітей - в ПЗОВ „Перлина Карпат”;

- 1 дитина в МДЦ „Артек”;

- 1 дитина з 17.07 відпочиватиме в ДОТ „Ювілейний” Запорізької області.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Івано-Франківську провели ...

КОМЕНТАРІ