За обсягами сільгоспвиробництва Львівщина посідає 13 місце в Україні

За обсягами сільгоспвиробництва Львівщина посідає 13 місце в Україні

16.07.13 13:40 0 1066
15 липня в м. Харкові під головуванням Міністра аграрної політики та продовольства України Миколи Присяжнюка відбулося виїзне засідання Колегії Мінагрополітики України.

Від Львівської області у Колегії взяли участь перший заступник голови обласної державної адміністрації Богдан Матолич та директор департаменту агропромислового розвитку ОДА Микола Довба.

На засіданні Колегії обговорено питання щодо підсумків роботи аграрного сектору економіки України за перше півріччя 2013 року, хід збирання ранніх зернових культур врожаю 2013 року та стан забезпечення стабільної епізоотичної ситуації та безпечності харчових продуктів в Україні.

Зазначимо, що у першому півріччі у Львівській області вдалося наростити обсяги виробництва сільськогосподарської продукції на 2,8 %. За обсягами виробництва Львівщина посідає 13 місце серед регіонів України.

Закладено основу для збільшення обсягів і на друге півріччя, адже посівні площі сільськогосподарських культур зросли на 4 % або на 24 тис. га.

У 2,2 рази збільшено площі плодово-ягідних насаджень у сільськогосподарських підприємствах. Підвищується продуктивність тварин. Ведеться будівництво та реконструкція тваринницьких приміщень.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Суд ухвалив рішення про ...

КОМЕНТАРІ