У Рівненській області банальна необережність під час куріння призвела до загибелі

У Рівненській області банальна необережність під час куріння призвела до загибелі

16.07.13 13:18 0 992
16 липня о 05:05 на пункт зв’язку Державної пожежно-рятувальної частини №12 надійшло повідомлення, що горить житловий будинок в селі Орвяниця, Дубровицького району. До місця пожежі було негайно направлено черговий караул місцевих рятувальників.

Прибувши, бійці Держслужби з надзвичайних ситуацій приступили до ліквідації вогню, який охопив майже весь будинок. Протягом 10 хвилин боротьби з полум’ям, вогнеборцям пожежу вдалося ліквідувати. Проте у ході гасіння вогню в одній з кімнат рятувальники виявили тіло 38-річного господаря будинку, якому нажаль допомога вже була непотрібна. Чоловік загинув від отруєння продуктами горіння.

Як з’ясувалося пізніше, господар частенько полюбляв зловживати спиртним, при цьому палив цигарки у ліжку. До речі, минулого року через необережність під час куріння в цьому ж господарстві був аналогічний випадок пожежі, тоді чоловіка рятувальникам вдалося врятувати. Цього разу банальна необережність господарю такого не пробачила, він загинув.

Як бачимо до цього трагічного наслідку призвела власна необережність господаря.

Враховуючи вищевикладене Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області в котрий раз звертається до громадян області з проханням бути обережними у поводженні з вогнем, дбати про безпеку свого життя та оточуючих вас людей. Будьте обережні з вогнем, дотримуйтесь правил пожежної безпеки у побуті, не паліть в своїх помешканнях, особливо у нетверезому стані.

Пам’ятайте самі та навчіть своїх дітей, що дотримання елементарних правил особистої та пожежної безпеки, а також дотримання порядку виконання дій у разі пожежі це запорука збереження людських життів та матеріальних цінностей. Адже найвища цінність – це людське життя.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Прокуратура міста Луцька ...

КОМЕНТАРІ