Найбільш резонансні злочини та події на 16.07.2013 р.

Найбільш резонансні злочини та події на 16.07.2013 р.

16.07.13 13:20 0 972
Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 14241 заява та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 4404 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 535 дорожньо-транспортних пригод, в яких 15 осіб загинули та 111 травмовано.

У місті Єнакієвому Донецької області в результаті проведення слідчих дій затримано 37-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уночі 15 липня на вулиці згаданого міста під час раптово виниклої сварки пострілом із револьвера іноземного виробництва під патрон Флобера поранив у грудну клітину 34-річного безробітного, який невдовзі в лікарні помер. Зброю вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У Валківському районі Харківської області в результаті проведення слідчих дій затримано 20-річного жителя міста Харкова. Попередньо встановлено, що він увечері 14 липня в будинку 70-річної пенсіонерки, під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв ножем убив господарку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Краснодоні Луганської області поблизу поля було знайдено мертвим 47-річного місцевого жителя. У результаті проведення слідчих дій затримано 36-річного жителя цього ж міста. Попередньо встановлено, що він удень 12 липня в зазначеному місці під час раптово виниклої сварки заподіяв смертельні тілесні ушкодження потерпілому. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (тяжкі тілесні ушкодження).

У місті Рівному у своїй квартирі було знайдено мертвою 40-річну безробітну. У результаті проведення слідчих дій затримано її 43-річного співмешканця. Попередньо встановлено, що він увечері 13 липня в згаданій квартирі, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час раптово виниклої сварки заподіяв смертельні тілесні ушкодження потерпілій. За даним фактом 15 липня відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (тяжкі тілесні ушкодження).

У місті Херсоні в результаті проведення слідчих дій затримано 23-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уночі 15 липня в зазначеному місті в квартирі 57-річного безробітного, під час сварки після спільного розпиття спиртних напоїв заподіяв смертельні тілесні ушкодження господарю. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

У місті Києві в результаті проведення слідчих дій затримано 25-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 13 липня на вулиці згаданого міста під час раптово виниклої сварки ножем убив 36-річного безробітного. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ