Закарпатські ДАІшники оперативно затримали викрадачів іномарки

Закарпатські ДАІшники оперативно затримали викрадачів іномарки

16.07.13 18:30 0 1089
Один із зловмисників, раніше судимий за розбій житель Хустського району, спробував вчинити опір правоохоронцям, кинувшись на працівників ДАІ з битою, проте на його руках миттю опинилися кайданки…

Недільного ранку до чергової частини Хустського міськвідділу міліції надійшов телефонний дзвінок. Житель міста Хуст повідомив міліціонерів про угон свого автомобіля «Фольксваген-Кадді», який був припаркований на ніч у дворі за місцем проживання.

Після отримання інформації у дію було введено план «Перехват». Про це було повідомлено всі наряди та пости ДАІ.

Невдовзі на одному з постів міліціонери помітили білий «Фольксваген» без номерів, схожий на викрадений. Машина їхала в їх бік на великій швидкості. Один з правоохоронців наказав водію зупинитись, але той проігнорував вимоги працівника міліції й не зупинився. Працівники міліції кинулись за втікачем й невдовзі наздогнали його.

Під час затримання один із підозрюваних вчинив непокору правоохоронцям, кинувшись на міліціонерів із битою. Проте завдяки професійним діям стражів доріг опір зловмисника було подолано, а на його руках миттю опинилися кайданки.

Підозрюваних доставили до міськвідділу міліції. Як виявилось, до викрадання автівки причетні непрацюючий житель Мукачівського району та житель Хустщини, раніше судимий за розбій. Викрадений автомобіль доставлено на штрафмайданчик, у скоєнні даного злочину хлопці зізнались.

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.289 ч.2 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом групою осіб). Розслідування триває, а керівництво прийняло рішення заохотити міліціонерів за їхні професійні дії під час затримання злочинців.

СЗГ УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ