В Мексиці арештували ватажка одного з найбільших наркокартелів

В Мексиці арештували ватажка одного з найбільших наркокартелів

17.07.13 15:07 0 774
У Мексиці затримали ватажка наркокартелю під назвою «Сетас» – Мігеля Анхеля Тревіно Моралеса. Про це повідомило мексиканське інформаційне агентство Notimex. Цю інформацію підтвердили американські офіційні представники. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Агентство наводить слова мексиканських офіційних осіб, які заявили, що 40-річний Тревіно Моралес був затриманий в результаті операції, проведеної морськими піхотинцями в мексиканському штаті Тамауліпас, що межує з США.

Арешт Тревіно Моралеса розглядається як велика перемога в боротьбі з наркомафією нового мексиканського уряду на чолі з президентом Енріке Пенья Ньєто.

У Мексиці за арешт Тревіно Моралеса було призначено винагороду в розмірі 2 мільйони 400 тисяч доларів. Державний департамент США пропонував 5 мільйонів доларів за інформацію, яка могла б привести до арешту цього злочинця.

Наркокартель «Сетас» один їз найбільших у Мексиці, має репутацію одного з найжорстокіших. Ця група підозрюється у скоєнні цілого ряду садистських вбивств. У 2010 році в місті Монтерей були виявлені 49 обезголовлених трупів. Поліція вважає, що ці вбивства – справа рук угруповання «Сетас».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ