У Львівській області для автоматичного відшкодування ПДВ необхідно відповідати критеріям оцінки платника

У Львівській області для автоматичного відшкодування ПДВ необхідно відповідати критеріям оцінки платника

17.07.13 17:35 0 890
В червні 2013 року ДПІ у Шевченківському районі м.Львова Головного управління Міндоходів у Львівській області відшкодовано податку на додану вартість на розрахунковий рахунок платників 1029,8 тис. грн., у тому числі 246,4 тис. грн. за процедурою автоматичного відшкодування.

Нагадуємо, для отримання права на автоматичне бюджетне відшкодування сум податку на додану вартість платник податку повинен одночасно відповідати критеріям, визначеним п.200.19 ст.200 Податкового кодексу України.

Критерії оцінки платника, відповідність яким надає такому платнику податку право на отримання автоматичного бюджетного відшкодування сум податку на додану вартість, побудовані на аналізі даних його звітних показників та наявної податкової інформації.

Визначення відповідності платника податку зазначеним критеріям проводиться в автоматизованому режимі протягом 15 календарних днів після граничного терміну подачі звітності.

У разі невідповідності за висновком органу Міндоходів платника податку визначеним критеріям та відсутності у такого платника права на автоматичне бюджетне відшкодування податку орган Міндоходів зобов’язаний протягом 17 календарних днів після граничного терміну подачі звітності повідомити платника податку про відповідне рішення та надати детальні пояснення і розрахунки за критеріями, значення яких не дотримано.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські правоохоронці ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ