В Закарпатській області правоохоронці Перечинщини звітували про пророблену роботу на виїзній колегії

В Закарпатській області правоохоронці Перечинщини звітували про пророблену роботу на виїзній колегії

17.07.13 15:43 0 998
Днями в селі Тур'я Пасіка Перечинського району відбулася виїзна колегія. У ній взяли участь усі без винятку керівники контролюючих органів, структурних підрозділів адміністрації, депутатський корпус, актив села та підприємці, представники засобів масової інформації.

Від міліції району на колегії були присутні начальник сектору кадрового забезпечення райвідділу Мирослав Підгородський, інспектор по роботі з населенням Мирослава Пекар та дільничний інспектор, що обслуговує даний населений пункт, Євген Граб. Основне питання, яке звучало на нараді – стан виконання програми соціально-економічного розвитку даного населеного пункту.

Відкрив засідання колегії голова Перечинської районної держадміністрації Петро Грицик. Про пророблену роботу перед учасниками колегії прозвітував сільський голова Михайло Малеш. Село Тур'я Пасіка, що на Перечинщині, з кількістю жителів близько трьох тисяч, це привабливий куточок для туристів, оскільки окрім місцевих колоритів тут розміщений туристичний комплекс «Воєводино».

Сільський голова вправно хазяйнує на ввіреному йому господарстві, але є у селі, як і всюди, свої проблеми, частина яких стосується діяльності міліції. Місцеві жителі, навчені досвідом минулих років, знають, що у період дозрівання урожаю розпочнуться дрібні крадіжки їх городини. Діючи на випередження, громаді села було запропоновано створити громадське формування. Виконання своїх статутних обов’язків, відповідно до Закону, членами громадського формування дасть можливість запобігти, певною мірою, таким крадіжкам.

--Слід зазначити, що спільна діяльність міліції, в даному випадку дільничного інспектора міліції і населення - важлива ланка участі громадян в управлінні суспільними справами, посилення механізму підтримки правопорядку та законності на ґрунті розвитку народовладдя - зауважив начальник Перечинського райвідділу міліції підполковник міліції Віктор Ребрей. Мирослава Пекар Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Про втрату документів ...
Наступна новина: Закарпаття: звернення ...

КОМЕНТАРІ