Ужгородськими міліціонерами затримано "палійку-пенсіонерку"

Ужгородськими міліціонерами затримано "палійку-пенсіонерку"

17.07.13 17:04 0 962
Обідньої пори до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції, по спецлінії «102», надійшло повідомлення від 25-річної Оксани, місцевої мешканки. Жінка розповіла правоохоронцям, що працює в одній із кредитних спілок міста. Та те, що до її службового приміщення, прийшла 60-річна мешканка Мукачівського району, яка хотіла отримати кредит. Під час розмови, між ними виникло непорозуміння. Відвідувачка була обурена тим, що довго перевіряють її документи. Вчинила сварку, після чого вийняла з сумки пляшку ємністью 0,5 літра, з рідиною із запахом бензину, вилила на стілець в службовому кабінеті.

На місце події негайно виїхала слідчо - оперативна група міськвідділу, оперативники карного розшуку та співробітники патрульно-постової служби. Завдяки професійним діям правоохоронців «по гарячих слідах», було встановлено та затримано порушницю, яка вчинила правопорушення.

Під час розмови з правоохоронцями, «палійка» розповіла, що хотіла лише налякати працівників даного закладу, які відмовили їй в наданні кредиту. Вийняла з сумки пляшку із бензином облила стілець, приснула на одяг працівниці та собі. Почала погрожувати, що підпалить. Думала, що таким чином отримає бажане... Натомість, Оксана почала заспокоювати жінку, але це не допомогло... Тож, дівчина вибігла на вулицю по допомогу.

Не досягнувши бажаного, пенсіонерка кинула запалений сірник в розлитий бензин на підлозі, що спричилило загорання в приміщенні офісу, а сама спокійно покинума заклад. Загорання, загасили самі ж працівники підручними предметами.

Наразі «палійка-пенсіонерка» спілкується з правоохоронцями. Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 15, частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (закінчений замах на умисне знищення або пошкодження чужого майна вчинене шляхом підпалу). Здійснюється досудове розслідування.

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: ООН: щомісяця в Сирії гине ...

КОМЕНТАРІ