В Чернівецькій області платниками Новоселицької ОДПІ половину усіх надходжень з ПДВ сплачують виробники

В Чернівецькій області платниками Новоселицької ОДПІ половину усіх надходжень з ПДВ сплачують виробники

17.07.13 08:28 0 962
За підсумками першого півріччя 2013 року підприємства регіону задекларували до сплати 3600,0 тис. грн. з податку на додану вартість, що на 126,0 тис. грн. більше ніж за відповідний період минулого року.

Загалом у краї обсяг операцій, що оподатковуються податком на додану вартість, склав понад 118306,5 тис. грн. Про це Новоселицьку ОДПІ повідомили 120 платників податку.

Лідерами із нарахування до сплати цього фундаментального для держбюджету збору наразі є виробники м’ясної продукції, будівельних матеріалів, сільськогосподарської продукції та ін.

У загальному заліку цьогоріч упродовж шести місяців до казни бізнес-актив по Новоселицькому району спрямував 5012,6 тис. грн. податку на додану вартість.

«На часі завдяки змінам у законодавстві, що ініційовані Міністерством, на кшталт, спрощення процедури реєстрації платником ПДВ та форми декларації, у регіоні спостерігається підвищення сумлінності підприємницького активу у визначенні своїх зобов’язань перед бюджетом. Адже податкова віддача з ПДВ у порівнянні з минулим роком зросла майже на відсоток, а це говорить саме про збільшення рівня добровільності у наповненні казни підприємницькою громадою краю», – відзначає в.о. начальника відділу оподаткування об’єктів і операцій Новоселицької ОДПІ ГУ Міндоходів у Чернівецькій області Дмитро Одажіу.

Повідомляє інформаційно-комунікаційний

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі відбудеться ...
Наступна новина: Міліція забезпечила ...

КОМЕНТАРІ