В Чернівецькій області результати роботи Центру обслуговування платників податків ДПІ у Сторожинецькому районі за 1-ше півріччя 2013 року

В Чернівецькій області результати роботи Центру обслуговування платників податків ДПІ у Сторожинецькому районі за 1-ше півріччя 2013 року

17.07.13 07:38 0 1008
З метою впровадження прогресивних методів і форм обслуговування та для забезпечення комфортних умов платникам податків в ДПІ у Сторожинецькому районі Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області створено та функціонує центр обслуговування платників податків, у якому надається якісна правова та податкова допомога, оперативного приймається податкова звітність, надаються якісні адміністративні, консультаційні та інформаційні послуги. Центр обслуговування платників податків працює у будні дні з 09-00 год. до 20-00 год., у суботу з 09-00 год. до 16-00 год., вихідний день – неділя.

Протягом півріччя поточного року фахівцями Центру видано 2162 реєстраційних номерів облікової картки платника податків та внесено до 149 паспортів громадян України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків, видано 490 довідок та 425 дозвільних документів (свідоцтв, торгових патентів), прийнято та зареєстровано 21,7 тисяч податкових декларацій та понад 3,4 тисячі листів та заяв, зареєстровано понад 400 книг обліку доходів і витрат та книг обліку розрахункових операцій та надано інші послуги.

В Центрі усі бажаючі можуть отримати потрібну інформацію та консультації спеціалістів з питань оподаткування. Зокрема платники податків за січень – червень цього року отримали 230 консультацій, в тому числі по телефону - 100. Також платники податків мають можливість скористатись інформацією із мережі Інтернет.

З метою забезпечення платників податків повною та достовірною інформацією про порядок надання адміністративних послуг, на інформаційних стендах у Центрі обслуговування платників податків. розміщені Інформаційнi картки адміністративних послуг

В Центрі досліджуються та опрацьовуються діючою комісією заповнені анкети відвідувачів та пропозиції, які надані відвідувачами Центрів через скриньки.

Основним пріоритетом діяльності ДПІ у Сторожинецькому районі є якісне та швидке обслуговування платників податків, яке і надалі буде вдосконалюватись та покращуватись.

Повідомляє інформаційно-комунікаційний

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ