Підлітки побували у чернівецькому слідчому ізоляторі

Підлітки побували у чернівецькому слідчому ізоляторі

17.07.13 08:37 0 966
Працівники кримінальної міліції у справах дітей разом з представниками соціальних служб влаштували ознайомчу екскурсію у СІЗО для дітей, які перебувають на профілактичному обліку у міліції. Перед початком екскурсії правоохоронці провели з підлітками бесіду, в ході якої розповіли про відповідальність, передбачену за скоєння протиправних дій. Окрему увагу приділили обговоренню нововведень у законодавстві щодо обмеження перебування дітей віком до 16 років у закладах сфери розваг та громадського харчування без супроводу дорослих після 22 години.

Після цього гості мали змогу наочно переконатись у тому, які наслідки чекають правопорушників. Вони ознайомились із умовами перебування ув’язнених та внутрішнім розпорядком режимного закладу. Також побували у санітарній частині, навчальному класі та бібліотеці ізолятора.

Правоохоронці переконанні, що такі заходи допоможуть попередити та запобігти скоєнню правопорушень підлітками, а поінформованість про відповідальність убереже дитину від необдуманого вчинку.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Київщині міліція ...

КОМЕНТАРІ