В Закарпатській області на пожежі загинула людина

В Закарпатській області на пожежі загинула людина

17.07.13 07:29 0 1065
Внаслідок пожежі, що трапилась в одній з квартир багатоповерхового житлового будинку в місті над Латорицею, загинула 50-річна власниця даної оселі. Ймовірніше за все жінка поплатилась життям через пагубну звичку палити в ліжку.

Пожежу помітили пересічні перехожі та одразу ж зателефонували за номером "101". На місці події рятувальники двох відділень 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Мукачева з’ясували, що в помешканні може знаходитися людина. Проникнути у середину житла заважали замкнені вхідні двері. Часу на роздуми не було. Не встигли бійці ДСНС відчинити двері, як на них одразу повалив густий дим, а на підлозі в одній з кімнат вони натрапили на тіло власниці квартири. На жаль, жодної допомоги жінка вже не потребувала.

Полум’я знищило ліжко, шафу, вікно, двері та речі домашнього вжитку. Також у квартирі закопчені стіни та стеля кімнати. Збитки, заподіяні стихією, та остаточна причина загибелі мукачівки встановлюються.

Мешканці сусідніх квартир розповіли, що загибла полюбляла у ліжку запалити сигарету, і її вже неодноразово рятували від смерті. На жаль, жінка так і не зробила правильних висновків, за що й поплатилась власним життям.

Управління ДСНС України у Закарпатській області в чергове застерігає громадян: аби не сталося лиха дотримуйтесь елементарних правил пожежної безпеки, зробіть все залежне від вас, щоб зберегти від вогню своє майно та життя!

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ