В Закарпатській області жителі Білок святкували, а іршавська міліція забезпечувала громадський порядок

В Закарпатській області жителі Білок святкували, а іршавська міліція забезпечувала громадський порядок

17.07.13 08:00 0 1098
У селі Білки, що на Іршавщині, селяни традиційно святкують День села. А цьогоріч це свято співпало із храмовим святом Петра і Павла та 114-ю річницею з дня народження знаменитого богатиря з Білок Івана Фірцака-Кротона.

У цей день у село Білки, де проживає більше 8500 населення, приїхало багато гостей із сусідніх сіл Іршавщини та навіть з інших районів краю. Зранку у центрі села у двох храмах проходила святкова літургія, а далі була культурно-розважальна та спортивна програма. Спортсмени намагалися повторити спортивні досягнення знаменитого Кротона, який прославився далеко за межами України. Організатори свята не забули й про маленьких мешканців села, яким організували атракціони.

Всі міроприємства у селі закінчились далеко за північ святковим концертом за участю народного артиста України Івана Поповича, народним гуляннями та святковим феєрверком.

Працівники Іршавського районного відділу міліції забезпечили охорону громадського порядку та безпеки громадян під час святкових заходів. З цією метою було задіяно 38 працівників міліції. За дотримання правил дорожнього руху стежили працівники ДАІ. Оперативна обстановка в селі у святковий день залишалась спокійною. Порушень громадського порядку та безпеки громадян допущено не було, каже начальник Іршавського райвідділу підполковник міліції Микола Куриця. Після закінчення святкового концерту зі сцени народний артист України Іван Попович подякував всім працівникам Іршавського райвідділу, які слідкували за порядком у селі під час святкувань.

Віта ГОРЗОВ

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: З метою організації ...

КОМЕНТАРІ