В Закарпатській області перечинські "даїшники" знайшли викрадений автомобіль

В Закарпатській області перечинські "даїшники" знайшли викрадений автомобіль

17.07.13 07:39 0 1011
Близько півночі у Перечині працівники Державної автомобільної інспекції зупинили транспортний засіб. Законну вимогу міліціонерів пред’явити для перевірки документи водій даного автомобіля проігнорував, документи не пред’явив, розповідаючи правоохоронцям неправдоподібні історії.

Як з’ясувалося пізніше, документів у нього просто не могло бути. Більше того, горе-водій добряче хильнув перед тим, як сісти за кермо. Це підтвердили результати медичного освідчення. Враховуючи обставини, що склалися, інспектори розпочали перевіряти даний транспортний засіб за обліками ОВС. Невдовзі з’ясувалося, що даний автомобіль знаходиться в розшуку.

28-річний уродженець Івано-франківської області побачив дорогий автомобіль, припаркований на одній з вулиць Ужгорода і «позичив» його. Власник даної автівки, виявивши зникнення автомобіля, одразу звернувся в міліцію з заявою про його викрадення. Завдячуючи пильності та професійно-грамотним діям Перечинських інспекторів ВДАІ, викрадений автомобіль швидко знайшовся.

Дана подія облікована в єдиному реєстрі досудових розслідувань Перечинського райвідділу міліції, попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення – частина 1 статті 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Автівку поміщено на штраф-майданчик. Проводиться перевірка. Власника автомобіля повідомлено про «знахідку».

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Едінсон Кавані ...

КОМЕНТАРІ