На Хмельниччині рятувальники провели профілактичну роботу в заміському оздоровчому таборі

На Хмельниччині рятувальники провели профілактичну роботу в заміському оздоровчому таборі

17.07.13 07:24 0 979
Вже стало доброю традицією відвідування співробітниками оперативно-рятувальної служби дитячих таборів відпочинку. Так, 16 липня рятувальники 21-ї державної пожежно-рятувальної частини м Шепетівка завітали до дитячого позашкільного табору оздоровлення та відпочинку «Здоров’я» в с. Рудня Новенька.

Фахівці Держслужби з надзвичайних ситуацій продемонстрували вихованцям табору пожежну техніку та аварійно-рятувальне обладнання в дії. Діти мали змогу приміряти захисний одяг та відчути себе справжніми рятувальниками, подати воду із пожежного ствола.

Аби уберегти дітей від травмування та загибелі під час виникнення надзвичайних ситуацій та набуття ними практичних навичок поведінки під час їх виникнення співробітники ДСНС довели їм основні правила безпеки життєдіяльності, зокрема правила пожежної безпеки, правила поводження на воді, в лісі та в побуті.

Рятувальники показали відпочиваючим тематичні відеофільми «Пожежа в приміщеннях», «Небезпечні предмети» та розповсюдили серед них застережні листівки та пам’ятки профілактичного характеру.

Під час проведення заходу з дітьми відпрацьовані дії щодо евакуації при пожежі та надання першої медичної допомоги потерпілим.

Дітлахи були у захваті від побаченого. Вони щиро подякували рятувальникам за проведення такого заходу. Педагоги в свою чергу наголосили на необхідності проведення подібних міроприємств якомога частіше, адже практика завжди закріплює теоретичні знання та вміння, які так необхідні підростаючому поколінню.

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В період святкувань ...

КОМЕНТАРІ