Представники громадськості обговорили важливість прийняття Декларації про незалежність України як одного з етапів становлення державності

Представники громадськості обговорили важливість прийняття Декларації про незалежність України як одного з етапів становлення державності

17.07.13 07:36 0 1087
16 липня 2013 року в облдержадміністрації відбувся «круглий стіл» за участі представників громадянського суспільства з нагоди 23-ї річниці з дня прийняття Декларації про державний суверенітет України на тему: «Прийняття декларації – важливий крок до Незалежності України.

На засіданні «круглого столу» були присутні представники облдержадміністрації, члени громадської ради, громадськість. Під час круглого столу координатор програм Експертної мережі Аналізу державної політики Т.Случик окреслив основні віхи становлення української незалежності, підкреслив вважливість політичної освіти громадськості та важливість прийняття Декларації про державний суверенітет України як важливого кроку до становлення української держави. Присутні активно взяли участь в обговоренні і прийшли до висновку, що найголовнішим завданням на сьогоднішній момент є виховання молоді в традиціях збереження історичної пам’яті та необхідність дотримання і виконання нормативно-правових документів та недопущення їх декларативності.

Підсумовуючи сказане під час «круглого столу», присутні висловили побажання, щоб заходи з нагоди дня прийняття Декларації про державний суверенітет України носили масовіший характер та висловили свою впевненість у необхідності їх проведення.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ