Івано-франківські міндоходівці мобілізували до бюджету 26,2 млн.грн. плати за землю

Івано-франківські міндоходівці мобілізували до бюджету 26,2 млн.грн. плати за землю

17.07.13 07:20 0 806
З початку року Івано-Франківською ДПІ до місцевого бюджету забезпечено 26,2 млн.грн. плати за землю. Зокрема, від юридичних осіб поступило 23,4 млн.грн., від фізичних - 2,2 млн.грн.

«Основою фінансової бази органів місцевого самоврядування є місцеві бюджети, в доходах яких центральне місце належить податкам, зборам та платежам, що контролюються органами Міндоходів. Від наповнення місцевого бюджету залежить не лише соціально-економічний розвиток регіону, але і міста зокрема. Адже саме з цього бюджету здійснюється фінансування закладів освіти, культури, охорони здоров'я та фінансуються програми, пов'язані із соціальним захистом населення», - зазначила начальник відділу місцевих податків і зборів, плати за землю ДПІ у м.Івано-Франківську Галина Преснякова.

Фахівець Міндоходів нагололосила суб’єктам господарювання міста про законний обов'язок кожного землевласника - сплатити податок протягом 60 днів з дня вручення повідомлення-рішення. За довідками слід звертатися до Центру обслуговування платників податків при ДПІ у м.Івано-Франківську за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 20, перший поверх, зал № 3.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині викрито втричі ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ