У Луцьку відзначать 69-у річницю визволення Волинської області від фашистських загарбників

У Луцьку відзначать 69-у річницю визволення Волинської області від фашистських загарбників

17.07.13 07:15 0 983
Відповідне розпорядження підписав перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук.

З метою вшанування полеглих у боях за визволення Волинської області від фашистських загарбників у роки Великої Вітчизняної війни, ветеранів фронту і тилу, учасників бойових дій – 21 липня цього року у нашому місті відзначатимуть 69-у річницю визволення Волинської області від фашистських загарбників.

Цього дня о 10:00 на меморіальному комплексі «Вічна Слава» за участю керівництва місцевої та обласної влади, представників установ, підприємств, організацій міста та громадськості відбудуться заходи з вшанування пам’яті загиблих.

Присутні покладатимуть квіти до пам’ятних знаків та братських могил. В знак пам’яті за загиблими на меморіальному комплексі о 9:00 запалять Вічний Вогонь.

Для учнів, які перебувають в оздоровчих таборах, організовуватимуть тематичні виховні години за участю ветеранів, учасників визволення області. У бібліотечних установах міста відбудуться тематичні виставки історичних та художніх творів.

Запрошуємо лучан та усіх небайдужих долучитись до вшанування пам’яті полеглих у боях за визволення Волинської області від фашистських загарбників.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Михайло Семчій: ...

КОМЕНТАРІ