В Луцьку у міській раді привітали бухгалтерів

В Луцьку у міській раді привітали бухгалтерів

17.07.13 07:46 0 1046
У сесійній залі міської ради відбулися урочистості з нагоди Дня бухгалтера. Працівників галузі привітали перший заступник міського голови Святослав Кравчук, секретар міської ради Григорій Пустовіт, начальник управління фінансів та бюджету міської ради Лілія Єлова.

Розпочалися урочисті збори невеликим концертом вихованців Луцької музичної школи № 3.

Святослав Кравчук привітав з професійним святом учасників зібрання від себе особисто і міського голова Миколи Романюка та побажав здоров’я, щастя, творчого натхнення, здійснення мрій і задумів, щоб Божа Мати охороняла від незгод. Він наголосив на важливості цієї професії: «Жодному підприємству не обійтися без бухгалтера. І якщо є порозуміння між керівником і бухгалтером, підприємство процвітає».

Григорій Пустовіт привітав бухгалтерів від депутатського корпусу міста. Він зауважив, що саме їм доводиться бути на передовому рубежі, тому бухгалтерами працюють надійні, відповідальні люди. «Хай цифри завжди відповідають вашим сподіванням», – сказав він і побажав щастя, витримки, професіоналізму у роботі та усіляких гараздів.

Святослав Кравчук нагородив Почесною грамотою міського голови Храбчук Наталію Ярославівну, головного бухгалтера територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Луцька за сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальність та наполегливість під час виконання службових обов'язків, успішне ведення фінансової та бухгалтерської звітності, а також з нагоди професійного свята – Дня бухгалтера.

Вручив подяки міського голови: Ришко Зої Степанівні, економісту відділу економіки та прогнозування централізованої бухгалтерії управління освіти Луцької міської ради; Луцик Людмилі Іванівні, бухгалтеру І категорії централізованої бухгалтерії управління освіти Луцької міської ради; Сафатюк Олені Миколаївні, бухгалтеру І категорії централізованої бухгалтерії управління освіти Луцької міської ради; Маїло Галині Петрівні, заступнику головного бухгалтера комунального закладу «Луцький клінічний пологовий будинок»; Сметюх Ользі Віталіївні, економісту комунального закладу «Луцька міська поліклініка №1»; Луцик Софії Никифорівні, провідному бухгалтеру комунального закладу «Луцька міська дитяча поліклініка»; Локшук Лідії Григорівні, бухгалтеру відділу по розрахунках з населенням Державного комунального підприємства «Луцьктепло»; Тимчук Галині Микитівні, головному бухгалтеру Луцького спеціалізованого комбінату комунально-побутового обслуговування; Прокопчук Орисі Степанівні, бухгалтеру житлово – комунального підприємства № 11.

Також було вручено вітальний адрес колективу централізованої бухгалтерії управління культури Луцької міської ради (головний бухгалтер Сорока Галина Володимирівна) за високий професіоналізм, відповідальність та наполегливість під час виконання службових обов'язків, успішне ведення фінансової та бухгалтерської звітності, а також з нагоди професійного свята – Дня бухгалтера.

Лілія Єлова у своєму виступі зауважила, що хоча ця професія малопомітна, без неї не було б економіки. Вона побажала, щоб особисті доходи бухгалтерів зростали, щоб вони почувалися у цьому житті щасливими і захищеними.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ