Луцьк: табір «Літо – 2013» триває

Луцьк: табір «Літо – 2013» триває

17.07.13 07:52 0 949
Минулого тижня в таборі «Літо – 2013» міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відбувалися змагання з настільного тенісу. Хлопчаки та дівчата змагались з майстерності в цьому виді спорту.

Також усі учасники табору відвідали розважальний центр «Адреналін-Сіті», де після перегляду цікавого фільму, катались та змагались в естафетах на роликах, а також грали в настільний теніс. Заходи в розважальному центрі за домовленістю з адміністрацією проводились безкоштовно.

Діти мали можливість випробувати себе й на туристично-екологічних підвісних доріжках в парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки, продемонструвати свої вольові якості, спритність та силу. Для наймолодших учасників доріжка була з полегшеними умовами складності. Захід відбувся під пильним наглядом досвідчених інструкторів та приніс дітям багато позитивних емоцій.

За програмою табору відбувся турнір з міні-футболу. Поки одні команди змагались у цьому виді, інші мали можливість поміряти свої сили у грі в шахи, шашки та проявити свої художні здібності у конкурсі малюнку на асфальті. Після обіду розпочали готувати туристичне спорядження, адже попереду поїздка на озеро Світязь.

Міський центр фізичного здоров'я населення

«Спорт для всіх» (720335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ