В період святкувань історичних подій на Волині гості не відчують жодних незручностей при перетині кордону, – Ягодинська митниця Міндоходів

В період святкувань історичних подій на Волині гості не відчують жодних незручностей при перетині кордону, – Ягодинська митниця Міндоходів

17.07.13 07:25 0 867
Напередодні відзначення 1025-річчя хрещення Київської Русі та 1025 річниці заснування міста Володимира-Волинського на пунктах пропуску усі митні процедури проводитимуться швидко та без жодних затримок, – гарантують у Ягодинській митниці Міндоходів.

Щоб не допустити ситуативних черг та задля спрощення процесу перетину кордону на митниці передбачається створення в разі необхідності додаткових робочих місць, а також робочих груп з вивчення причин виникнення черг.

«Фахівці Ягодинської митниці Міндоходів вже мають успішний досвід обслуговування великої кількості бажаючих відвідати Україну та зокрема, Волинь, ще під час візиту в Україну Папи Римського Іоанна Павла ІІ у 2001 році та під час проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу ЄВРО-2012. Тоді ми забезпечили безперебійний та швидкий пропуск через державний кордон організованих груп туристів та громадян, котрі мандрували поодинці», – зазначив начальник Ягодинської митниці Міндоходів Роман Микитюк.

Керівник Ягодинської митниці Міндоходів додав, що цього разу іноземні гості теж не матимуть жодних підстав сумніватися у спроможності митниці забезпечити належне обслуговування, оскільки не відчують жодного дискомфорту під час перетину кордону.

«Якщо це буде необхідно, для прискорення руху автомобільного транспорту ми організуємо реверсивні смуги руху в автомобільних пунктах пропуску через кордон України. Щоб пришвидшити проходження контрольних процедур , в пунктах пропуску через державний кордон вже застосовується двоканальна система, де громадянин самостійно обирає відповідний канал – „зелений коридор” або „червоний коридор”, – підкреслив Роман Микитюк.

Наразі, у рамках підготовки та проведення заходів, присвячених 1025-річчю хрещення Київської Русі та з нагоди відзначення 1025 річниці міста Володимира-Волинського, працівники Міндоходів надають необхідну консультаційну допомогу громадянам і платникам податків з питань дотримання вимог Податкового та Митного кодексів України.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Івано-Франківськ: секретар ...

КОМЕНТАРІ