Мирон Кузишин: "Очільники АТП№1 заганяють комунальне підприємство в боргову яму"

Мирон Кузишин: "Очільники АТП№1 заганяють комунальне підприємство в боргову яму"

17.07.13 08:07 0 1016
За підсумками першого кварталу 2013 року комунальному підприємству-перевізнику нанесли збитки в розмірі 310 тис. грн. Про це 16 липня 2013 року під час прес-конференції на тему "Про звіт контрольної комісії з перевірки діяльности ЛК АТП №1" повідомив депутат львівської міськради від ВО "Свобода" Мирон Кузишин.

Як розповів націоналіст, згідно з умовами Закону України "Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності", офіційно АТП№1 підписало договір з "Українською транспортною страховою компанією". "В ході перевірки діяльности ми виявили ще дві страхові компанії, на рахунок яких переводила кошти АТП№1. За перший квартал 2013 року ця сума дорівнювала аж 106 тис. грн. На наше прохання надати договори з цими страховими компаніями та акти виконаних робіт керівництво підприємства відповіло відмовою. Залишається загадкою, за що заплатили ці кошти", – зазначив Мирон Кузишин.

Депутат повідомив, що на АТП№1 діють дві фірми, які надають послуги: технічного огляду транспортних засобів та медичного огляду водіїв перед виїздом на маршрут, вимірювання кількости пасажиропотоку на певному автобусному маршруті, надання технічних консультацій із ремонту транспортних засобів.

"Маючи в штаті підприємства 11 працівників, які мусять надавати кваліфіковану консультацію, оглядати транспортні засоби і здійснювати медичний огляд водіїв, підприємство за відповідні роботи приватним фірмам заплатило за 5 місяців цього року 240,8 тис. грн. Найцікавішим є те, що спілкуючись із працівниками АТП№1, із водіями, нас запевнили, що представників цих фірм жодного разу не бачили. Окрім цього, на підприємстві є штатний юрист, проте серед видатків є пункт оплати послуги приватним юридичним фірмам на суму 25 тис. грн. за 5 місяців цього року.

Кожен львів'янин та гість міста добре знає як "справно" видають проїзні квитки наші водії. Проте комісія встановила, що за 5 місяців цього року АТП№1 витратило на їхню закупівлю аж 22,8 тис. грн. Вбачаємо в цьому яскравий приклад розкрадання бюджету підприємства", – додав свободівець.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ