Михайло Семчій: "Зумисне порушення керівництвом АТП №1 рекламного законодавства призводить до збитків міського бюджету в десятки тисяч гривень"

Михайло Семчій: "Зумисне порушення керівництвом АТП №1 рекламного законодавства призводить до збитків міського бюджету в десятки тисяч гривень"

17.07.13 07:15 0 971
При перевірці договорів щодо зовнішньої реклами на автобусах АТП№1 депутати виявили порушення, які призводять до фінансових збитків підприємства на десятки тисяч гривень. Про це 16 липня 2013 року під час прес-конференції "Про звіт контрольної комісії з перевірки діяльності ЛК АТП №1" повідомив депутат Львівської міської ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода", член цієї депутатської комісії Михайло Семчій.

За словами депутата, під час перевірки діяльности комунального підприємства АТП №1 встановлено, що існують всього три договори з різними рекламними фірмами. "Тільки одна компанія з трьох погоджувала вигляд своєї зовнішньої реклами, проте комісія виявила і тут порушення. За умовами договору, реклама має здійснюватися винятково українською мовою, але в документах адміністрація комунального підприємства погодила рекламу російською. Згідно з документами, що надали комісії представники комунального підприємства, загалом на комунальному автотранспорті розміщено всього 7 великих та 2 маленьких (формату А4) зовнішніх реклами. За велику зовнішню рекламу підприємство отримує від 900 до 1000 грн. у місяць, а за малу – по 8 грн.

Провівши невеличке розслідування, ми встановили, що на автобусах є надзвичайно велика кількість не облікованої реклами. Окрім цього, комісія встановила, що АТП №1 не має договорів із жодною рекламною кампанією із показу рекламних роликів на телевізійних моніторах, як це є, до прикладу, на маршруті №16. Сподіваюся, що після публічного розголосу відповідні порушення зацікавлять компетентні органи", – зазначив Михайло Семчій.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку відзначать 69-у ...
Наступна новина: Василь Плавюк: Коли йдеться ...

КОМЕНТАРІ